ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Βίντεο: Ο Νίκος Χαρδαλιάς χωρίς μάσκα, φιλά το ράσο ιερέα στην Καρδίτσα

Βίντεο: Ο Νίκος Χαρδαλιάς χωρίς μάσκα, φιλά το ράσο ιερέα στην Καρδίτσα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει μία κίνηση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Ο υφυπουργός βρίσκεται από το πρωί στο σημείο, συντονίζοντας την επιχείρηση απομάκρυνσης κατοίκων της Οξυάς που αποκλείστηκαν εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ιανός».

Από τους πρώτους που απεγκλωβίστηκαν ήταν ένας ιερέας με τη σύζυγό του, την έγκυο κόρη τους και την 1,5 έτους εγγονή τους. Λίγο αργότερα οι κάμερες κατέγραψαν ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, δίνει το χέρι του στον ιερέα και, χωρίς να φορά μάσκα, σκύβει προς το χέρι του και τελικά φιλά το ράσο.

 

Πριν από λίγες ημέρες, ο κ. Χαρδαλιάς είχε τοποθετηθεί δημόσια για το γεγονός ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης, Γιώργος Κουμουτσάκος, είχε κοινωνήσει σε ιερό ναό.

«Θα σας μιλήσω από καρδιάς. Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας. Αυτό που είναι ξεκάθαρο και σίγουρο είναι πως όλα τα μέλη της κυβέρνησης- αυτό είναι η αίσθησή μου- πρέπει απαρέγκλιτα να δίνουμε το καλό παράδειγμα και κυρίως να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ