«Τα παράπονά σου στον Χαρδαλιά» - Το σποτ της περιφέρειας Κρήτης για τον κορωνοϊό

«Τα παράπονά σου στον Χαρδαλιά» - Το σποτ της περιφέρειας Κρήτης για τον κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Δύο νέα σποτάκια για τα μέτρα προφύλαξης κατά του κορωνοϊού κυκλοφόρησε η περιφέρεια Κρήτης. 

Πρωταγωνιστές στα βίντεο είναι δύο ανήλικα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, που παίζουν στο ίδιο δωμάτιο. Μέσα από σύντομους, κωμικούς διαλόγους, τα σποτ ευαισθητοποίησης υπογραμμίζουν την ανάγκη χρήσης της μάσκας και αναστολής ορισμένων εκδηλώσεων για την προστασία της δημόσιας υγείας. 

Στο πρώτο από αυτά, το κορίτσι μιλά στο τηλέφωνο: «Γιαγιά, για σένα φοράω μάσκα παντού. Μη σε δω πουθενά με τις φίλες σου χωρίς μάσκα, γιατί δεν θα ξαναφάω ούτε μπάμιες, ούτε ρεβίθια. Και θα πω και του παππού πως έκαψες το πουκάμισό του με το σίδερο».

Στο δεύτερο σποτ, τα δύο παιδιά έχουν ένα διάλογο για τον μελλοντικό γάμο τους όπου γίνεται αναφορά στον ίδιο υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. 

Δείτε τα βίντεο

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM