Διαμαρτυρία επιβατών πλοίου επειδή δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός -Έλεγχος από το λιμενικό

Διαμαρτυρία επιβατών πλοίου επειδή δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός -Έλεγχος από το λιμενικό Facebook Twitter
Πηγή φωτό Facebook
0

Οι διαμαρτυρίες επιβατών πλοίου, επειδή δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός, προκάλεσαν την παρέμβαση του λιμενικού, ενώ επιθεωρητής διενεργεί έλεγχο για το ζήτημα.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στο πλοίο «WorldChampion» της SeaJets, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο- Μύκονο- Πάρο- Νάξο- Ίο- Σαντορίνη. Λίγη ώρα προτού το πλοίο καταπλεύσει στη Σύρο, επιβάτες έκαναν καταγγελία ότι ο κλιματισμός δεν λειτουργούσε στο μέγιστο δυνατό βαθμό, τη στιγμή που το θερμόμετρο είναι στο «κόκκινο» και κάνει αποπνικτική ζέστη. Με το πλοίο ταξιδεύουν 772 επιβάτες. 

Όταν το πλοίο έφτασε στη Σύρο, στελέχη του λιμενικού έκαναν τον σχετικό έλεγχο. Στη συνέχεια, το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του και έφτασε στη Μύκονο στις 10:05. Εκεί, διενεργείται έλεγχος από ειδικό επιθεωρητή, για το ζήτημα του κλιματισμού στο πλοίο, ανέφεραν από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Ναυτιλίας στη LiFO. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχει ενημέρωση για κάποια άλλη καταγγελία που να αφορά την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ