No.1

Μπουτάρης σε Ζέρβα: Συγγνώμη που σε έβρισα

Μπουτάρης σε Ζέρβα: Συγγνώμη που σε έβρισα Facebook Twitter
0

Συγγνώμη από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα ζήτησε ο προκάτοχός του, Γιάννης Μπουτάρης, επειδή τον είχε αποκαλέσει «μ....α» σε συνέντευξή του.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι στην ομώνυμη Βίλλα, έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Μπουτάρης που ήταν παρών ως πρόεδρος του ιδρύματος Μουσείου Ολοκαυτώματος, χαιρέτησε τον κ. Ζέρβα και του ζήτησε συγγνώμη.

«Ας τα αφήσουμε πίσω αυτά, έχουμε έναν κοινό στόχο, να προχωρήσουμε ένα σημαντικό έργο, το Μουσείο Ολοκαυτώματος» είπε απευθυνόμενος στον δήμαρχο ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ωστόσο, ο νυν δήμαρχος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του λέγοντας πως συνεχώς λέει τα ίδια για να λάβει την απάντηση από τον κ. Μπουτάρη «κι εσύ δεν έχεις πει λίγα για μένα».

Σύμφωνα με το voria.gr, ο κ. Ζέρβας φέρεται να είπε στον Γιάννη Μπουτάρη: «από εσένα ούτε το ένα (η βρισιά) ούτε το άλλο (η συγγνώμη) έχουν αξία». 

 

Το χρονικό

Τον περασμένο Μάιο, μιλώντας στο podcast Πρωταγωνιστές του Σταύρο Θεοδωράκη, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης επέκρινε τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον οποίο αποκάλεσε μ***** «επειδή ακύρωσε ουσιαστικά ό,τι είχαμε ξεκινήσει».

 

«Με τρώει μια στεναχώρια. Αυτός ο μ***** ο Ζέρβας ακύρωσε ουσιαστικά ότι είχαμε ξεκινήσει, την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους, τα ακύρωσε όλα. Με μισεί, έχει κόμπλεξ. Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος. Χαρακτήρισε την πολιτική που είχαμε ως διοίκηση για τον τουρισμό ευκαιριακή και περιστασιακή και κατάργησε την υπηρεσία τουρισμού που φτιάξαμε με κόπο. Με 11% που πήρε, τι δήμαρχος να βγει; Από σπόντα βγήκε. Δε βαριέσαι. Στο τέλος φέρνουν τον λογαριασμό».

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM