Απεργία της ΓΣΕΕ

Αιτωλοακαρνανία: Μυστήριο με τον ξαφνικό θάνατο 12χρονου μετά από επίσκεψη σε κέντρο υγείας

Αιτωλοακαρνανία: Μυστήριο με τον ξαφνικό θάνατο 12χρονου μετά από επίσκεψη σε κέντρο υγείας Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Ένα νεαρό αγόρι, ηλικίας 12 ετών, έχασε τη ζωή του στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το agriniopress.gr, ο μαθητής, που είχε τελειώσει το δημοτικό και ετοιμαζόταν να φοιτήσει στο γυμνάσιο, κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά του. Για τις θερινές διακοπές βρισκόταν στο σπίτι των παππούδων του, στο Θέρμο. Το αγόρι δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα υγείας και μάλιστα χθες απογευματινές προς βραδινές ώρες δείπνησε σε τοπική ταβέρνα.

Επιστρέφοντας στο σπίτι ένιωσε αδιαθεσία και αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Θέρμου. Εκεί κρίθηκε ότι το παιδί δεν είχε κάτι το ανησυχητικό και έτσι επέστρεψε στο σπίτι. Ωστόσο, μετά από ένα διάστημα περίπου τριών ωρών το παιδί, δυστυχώς, εξέπνευσε.

Ο θάνατος του δωδεκάχρονου μαθητή έχει βυθίσει στο πένθος την περιοχή ενώ έχουν κινηθεί ήδη οι διαδικασίες για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη Πάτρα, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου.

Ελλάδα
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM