Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί μέλος του «Ρουβίκωνα» - Μετά από μήνυση του Κ.Μπογδάνου

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί μέλος του «Ρουβίκωνα» - Μετά από μήνυση του Κ.Μπογδάνου Facebook Twitter
0

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί μέλος του Ρουβίκωνα, που προσήχθη χθες μετά από μήνυση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μπογδάνου. 

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή γνωστού μέλους του Ρουβίκωνα μετά από μήνυση του βουλευτή, που στο Twitter έγραψε ότι η προσαγωγή έχει μετατραπεί σε σύλληψη.

Αφορμή για τη μήνυση φέρεται να στάθηκε ανάρτηση του συγκεκριμένου μέλους της συλλογικότητας στο Twitter, που κατηγορούσε τον βουλευτή ότι στοχοποιεί δημοσιογράφο για την κάλυψη των επεισοδίων κατά τις διαδηλώσεις της περασμένης Τετάρτης στην πλατεία Βικτωρίας, προσθέτοντας ότι «θα το πάνε μέχρι τέρμα». 

«Μπογδανάκο ακούμε ότι στοχοποιείς συντρόφισσα Κουμάντου. Αυτά δεν είναι ωραία πράγματα και δεν αντιμετωπίζονται ωραία. Για να υπερασπιστούμε το κίνημα εμείς θα το πάμε μέχρι τέρμα. Εσύ αντέχεις το τέρμα; Όχι και το ξέρουμε όλοι. Κάντα στο ΣΥΡΙΖΑ αυτά» φέρεται να έγραψε το άτομο που αργότερα προσήχθη. 

Νωρίτερα, ο Κ.Μπογδάνος είχε γράψει σχετικά στο Twitter: «Παρακαλείται ο δημοτικός σταθμός της Αθήνας, @A984Official να διευκρινίσει κατά πόσον υιοθετεί το απολύτως ΨΕΥΔΕΣ και απαράδεκτα μεροληπτικό ρεπορτάζ της Ελευθερίας Κουμάντου, που, όπως ο ίδιος ο σταθμός πληρώνεται από τους Αθηναίους δημότες. Επόμενη στάση, δημοτικό συμβούλιο.»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ