Πανελλαδικές 2020: Γύρω στις 10 Ιουλίου τα αποτελέσματα, δήλωσε η Κεραμέως

Πανελλαδικές 2020: Γύρω στις 10 Ιουλίου τα αποτελέσματα, δήλωσε η Κεραμέως Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Περίπου στις 10 Ιουλίου αναμένονται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2020, δήλωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

«Περιμένουμε αποτελέσματα περίπου γύρω στις 10 Ιουλίου χοντρικά. Θα εξαρτηθεί από μία σειρά από παράγοντες, αλλά μέχρι τα μέσα Ιουλίου περιμένουμε τα αποτελέσματα των γραπτών για τα βασικά μαθήματα των Πανελλαδικών εξετάσεων», δήλωσε η υπουργός Παιδείας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα οι υποψήφιοι θα μπορούν να πάρουν κωδικό από το λύκειό τους, προκειμένου να μελετούν το μηχανογραφικό δελτίο τους

Την Παρασκευή έπεσε η «αυλαία» για τα βασικά μαθήματα στις Πανελλήνιες εξετάσεις σε ό,τι αφορά στους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων. Θα ακολουθήσει η εξέταση στα ειδικά μαθήματα, ενώ συνεχίζονται οι Πανελλήνιες 2020 για τους υποψήφιους των Επαγγελματικών Λυκείων.

Η Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε και στον «απολογισμό» από την επαναλειτουργία των σχολείων, μετά το κλείσιμο λόγω του κορωνοϊού. «Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά. Είχαμε 2-3 κρούσματα σε 14.500 σχολικές μονάδες», ανέφερε σχετικά, ενώ απέδωσε αυτή την εικόνα στην «υποδειγματική τήρηση» των οδηγιών που είχαν δώσει οι ειδικοί.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ