Επίθεση με βιτριόλι: Απολογείται η 35χρονη - Παρακολουθούσε την Ιωάννα σχεδόν ένα χρόνο

Επίθεση με βιτριόλι: Απολογείται η 35χρονη - Παρακολουθούσε την Ιωάννα σχεδόν ένα χρόνο Facebook Twitter
0

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών έφτασε η 35χρονη φερόμενη ως δράστις της επίθεσης με βιτριόλι ενάντια στην 34χρονη Ιωάννα.

Η 35χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απείθεια, θα κληθεί να απαντήσει εάν αποδέχεται όσα αναφέρονται στη δικογραφία εις βάρος της, μεταξύ άλλων πώς προμηθεύτηκε το βιτριόλι, γιατί είχε στην τσάντα της περούκα και τηλεκάρτα, ποια η σχέση της με την Ιωάννα αλλά και τον άνδρα που ισχυρίζεται πως ήταν σύντροφός της, από πότε παρακολουθούσε το θύμα και γιατί είχε ψεύτικο προφίλ στο Facebook.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 35χρονη φέρεται να είχε βάλει GPS Tracker στο αυτοκίνητο της Ιωάννας, ενώ στο κινητό της είχε εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού, τρόπος με τον οποίο φαίνεται πως παρακολουθούσε τις κινήσεις της Ιωάννας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως από την εξέταση των κινητών της 35χρονης προκύπτει ότι αρκετά βράδια του Ιουνίου, περίμενε έξω από το σπίτι της Ιωάννας και την παρακολουθούσε, κάτι που αποδεικνύεται από φωτογραφίες -νυχτερινές λήψεις- στο κινητό της που δείχνουν την είσοδο του σπιτιού του θύματος.

Το συγκεκριμένο υλικό αποδεικνύει ότι η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση έναν χρόνο πριν, επιβεβαιώνοντας καταθέσεις γειτόνων της Ιωάννας τον Ιανουάριο, πως είχαν δει μια γυναίκα με μαύρα να περιφέρεται έξω από το σπίτι του θύματος.

 

Με πληροφορίες από Έθνος, The Caller

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM