Απεργία την Πρωτομαγιά

Eπίθεση με βιτριόλι: Η ύποπτη γνώριζε το θύμα- Τι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς

Eπίθεση με βιτριόλι: Η ύποπτη γνώριζε το θύμα- Τι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Η 35χρονη που προσήχθη ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι, σε βάρος της 34χρονης γυναίκας στην Καλλιθέα, φέρεται να γνώριζε το θύμα, ενώ- σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ- φέρεται να μίλησε στους αστυνομικούς για ερωτική αντιζηλία.

Η 35χρονη προσήχθη το πρωί της Πέμπτης, κάτω από το σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου, ενώ στο διαμέρισμα έγινε έρευνα. Εκεί βρέθηκε μια περούκα, μια τηλεκάρτα και ένα καρτοκινητό καταχωρημένο σε πακιστανικά στοιχεία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης.

Η γυναίκα που προσήχθη εργαζόταν σε δικηγορικό γραφείο- κοντά στο σημείο στο οποίο έγινε η επίθεση με βιτριόλι, στην Καλλιθέα- και γνώριζε το θύμα. Η ίδια φέρεται να είπε ότι διατηρούσε προσωπική σχέση με έναν δικηγόρο, αλλά όταν η σχέση διεκόπη, η 35χρονη θεωρούσε υπαίτια για αυτό και «εμπόδιο» για μια επανασύνδεση την 34χρονη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν είχε τηλεφωνήσει ή είχε στείλει μηνύματα στο θύμα της. Πάντως, στις συνομιλίες της με τους αστυνομικούς η 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι δεν είχε αναφέρει τίποτα για αυτή τη διένεξη ή για τυχόν οχλήσεις από την εν λόγω γυναίκα.

Πώς έφτασαν στα ίχνη της 35χρονης

Η 35χρονη δεν ανήκει στο στενό περιβάλλον της 34χρονης, στο οποίο είχαν εστιαστεί αρχικά οι έρευνες της αστυνομίας για τη διαλεύκανση της επίθεσης με βιτριόλι.

Όμως, προέκυψαν στοιχεία έπειτα από ανάλυση των στοιχείων που έφτασαν στα χέρια των αστυνομικών μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Από την τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε η δράστης της επίθεσης- για να καλέσει ραδιοταξί από το κέντρο της Αθήνας προς την Καλλιθέα- αλλά και από τα στίγματα που αφήνουν τα τηλεφωνήματα, η 35χρονη φέρεται να «τοποθετήθηκε» σε κρίσιμα στοιχεία της διαδρομής που ακολούθησε το άτομο που διέπραξε την επίθεση και έτσι έφτασαν στα ίχνη της οι αστυνομικοί.

Από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση στοιχείων, οι αστυνομικοί έφτασαν στο συμπέρασμα ότι η 35χρονη είναι βασική ύποπτη για την επίθεση, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να προσαχθεί ακόμη μια γυναίκα, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες ότι προμήθευσε το βιτριόλι στη φερόμενη ως δράστιδα.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ