Ο «ΟΝΗΣΙΜΟΣ» συλλέγει αντισηπτικά και μάσκες για τους κρατούμενους

Ο «ΟΝΗΣΙΜΟΣ» συλλέγει αντισηπτικά και μάσκες για τους κρατούμενους Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων ο «ΟΝΗΣΙΜΟΣ» συλλέγει μεταξύ άλλων, αυτή την περίοδο λόγω κορωνοϊού, αντισηπτικά και μάσκες για τους κρατούμενους.

Από τις 11 Μαΐου ο «ΟΝΗΣΙΜΟΣ» ξεκίνησε και πάλι την καμπάνια για την συγκέντρωση ειδών που είναι απαραίτητα για τους κρατούμενους αλλά και για τις οικογένειες τους. Οι φίλοι του Συλλόγου και όσοι εκτιμούν το πολύχρονο έργο του μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του (Ασκληπιού 60 Α και Σεργίου Πατριάρχου 8 -Αθήνα 11471 τηλ: 2103622017) για:

- Τρόφιμα μακράς διάρκειας
- Είδη ατομικής υγιεινής
- Είδη καθαριότητας, αντισηπτικά, μάσκες

Τα γραφεία του Συλλόγου είναι ανοιχτά κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Ο Σύλλογος συμπαραστέκεται στους κρατουμένους με την ενίσχυση των φιλόπτωχων ταμείων των φυλακών και με την κάλυψη αναγκών των κρατουμένων σε ιματισμό και είδη πρώτης ανάγκης.


Παρέχει τρόφιμα, ιματισμό, υποδήματα, είδη προσωπικής υγιεινής, πληρωμή ενοικίων, λογαριασμών ΔΕΗ- ΕΥΔΑΠ, σε αποφυλακισμένους και οικογένειες κρατουμένων. Κλινική ψυχολόγος αναλαμβάνει την ψυχολογική υποστήριξη αποφυλακισμένων και των οικογενειών των κρατουμένων.

Σε συνεργασία με κοινωνικούς λειτουργούς φροντίζει για την επανένταξη των αποφυλακισμένων στη κοινωνία ,με αυστηρά κριτήρια (άποροι, , όχι υπότροποι, άριστη διαγωγή κατά τη περίοδο κράτησης).  Παράλληλα, παρέχεται δωρεάν νομική κάλυψη  σε άπορους κρατουμένους. Παρέχεται φιλοξενία για ορισμένο χρονικό διάστημα μετά την αποφυλάκιση σε ξενοδοχεία στην Αθήνα, όσων αποφυλακισμένων έχουν πρόβλημα στέγης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM