Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη υπέδειξε τον επαγγελματικό της χώρο - Τι είπε ο δικηγόρος της

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη υπέδειξε τον επαγγελματικό της χώρο - Τι είπε ο δικηγόρος της Facebook Twitter
0

Νέα στοιχεία για το λόγο της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα αποκάλυψε ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Λύτρας εξήγησε πως σήμερα το πρωί η Ιωάννα ζήτησε από τη μητέρα της να τον καλέσει άμεσα στο νοσοκομείο. Όταν πήγε, η 34χρονη τού είπε πως έκανε συνδυαστικές σκέψεις «δείχνοντας» προς την κατεύθυνση που πρέπει να γίνουν οι έρευνες.


Η ίδια τόνισε πως η γυναίκα που της έριξε το οξύ, γνώριζε καλά το χώρο -δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία όπου εργάζεται. «Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση, γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Πρόκειται για ένα νέο σενάριο από αυτό που διακινείτο έως σήμερα περί ερωτικής αντιζηλίας, γι'αυτό και ο δικηγόρος ζήτησε από την 34χρονη να ενημερώσει την αστυνομία.

 

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, τα βίντεο από τα παρακείμενα καταστήματα καθώς και τις σχέσεις της 34χρονης στο παρελθόν (σημειώνεται πως η 34χρονη επέμενε τόσο στην αστυνομία όσο και στο δικηγόρο της πως δεν υπήρχε κάποια γυναίκα με την οποία να έχει διαφορά για ζήτημα ερωτικό).

Με πληροφορίες από protothema.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM