Ανησυχία Γώγου για επεισόδια στην Αγ. Παρασκευή: «Δεν έχει καταλάβει ο κόσμος»

Ανησυχία Γώγου για επεισόδια στην Αγ. Παρασκευή: «Δεν έχει καταλάβει ο κόσμος» Facebook Twitter
Φωτογραφία: aparaskevi-images.gr
0

Την ανησυχία του εξέφρασε για τα επεισόδια που σημειώθηκα αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Αγία Παρασκευή ο καθηγητής παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος

Τα επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όταν νεαροί πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο για να τους κάνουν σύσταση να διαλυθούν για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου 400 νεαροί που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και έπιναν, μόλις είδαν αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο άρχισαν να πετούν εναντίον τους μπουκάλια και πέτρες. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι έγινε χρήση χημικών για να διαλυθεί το συγκεντρωμένο πλήθος. 

«Φυσικά το φοβάμαι, ήταν η δεύτερη ημέρα (άρσης των μέτρων). Φανταστείτε να ανοίξουν και τα μαγαζιά», ανέφερε ο κ. Γώγος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εξηγώντας πως στην παρούσα φάση ο στόχος ήταν να δοθεί προσοχή στα ΜΜΜ «και τελικά προκύψανε πολλοί άλλοι πυρήνες χειρότεροι».

«Δεν έχει καταλάβει ο κόσμος. Νομίζω κατάλαβε ότι τελείωσε το θέμα, έχουμε μηδέν κρούσματα δεν έχουμε καμία προοπτική για νέα κρούσματα και φέρεται όπως φερόταν πίσω από την επιδημία. Πραγματικά ανησύχησα», σημείωσε ο καθηγητής. Τόνισε πως στην παρούσα κατάσταση ο στόχος είναι η έγκαιρη διάγνωση στα λίγα κρούσματα που  θα υπάρχουν και η περιχαράκωση με ιχνηλάτηση. «Άντε να ιχνηλατήσει κανείς αυτό που έγινε στην Αγία Παρασκευή», σημείωσε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ