Ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει τις απολυμάνσεις στα Λύκεια και διανέμει καθαριστικά

Ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει τις απολυμάνσεις στα Λύκεια και διανέμει καθαριστικά Facebook Twitter
Φωτογραφία: Δήμος Αθηναίων
0

Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στα κτιριακά συγκροτήματα που στεγάζονται τα Λύκεια του Δήμου Αθηναίων, για να υποδεχτούν με ασφάλεια μαθητές και καθηγητές της Γ' Λυκείου που επιστρέφουν στα μαθήματα, την ερχόμενη Δευτέρα. 

Ήδη τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν πλήρεις και σχολαστικές απολυμάνσεις σε 45 κτιριακά συγκροτήματα και από σήμερα συνεχίζονται και στα υπόλοιπα από τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Όπως έκανε γνωστό η δημοτική Αρχή, παράλληλα με τις απολυμάνσεις, διανέμονται σε όλα τα Λύκεια τα απαραίτητα καθαριστικά και απολυμαντικά (χλωρίνη, αντισηπτικά, γενικά απολυμαντικά και σαπούνι χειρός) από τους ανθρώπους της Διεύθυνσης Καθαριότητας – Ανακύκλωσης έτσι ώστε να διασφαλιστούν στο μέγιστο βαθμό οι συνθήκες υγιεινής.

Ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει τις απολυμάνσεις στα Λύκεια και διανέμει καθαριστικά Facebook Twitter
Φωτογραφία: Δήμος Αθηναίων

Ακόμα, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων έχουν ήδη προγραμματίσει αντίστοιχες απολυμάνσεις και στα υπόλοιπα σχολικά συγκροτήματα που σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας θα ξεκινήσουν να επαναλειτουργούν σχολικές τάξεις από τη Δευτέρα 18 Μαΐου.

Ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει τις απολυμάνσεις στα Λύκεια και διανέμει καθαριστικά Facebook Twitter
Φωτογραφία: Δήμος Αθηναίων

«Ολόκληρος ο μηχανισμός του δήμου έχει κινητοποιηθεί για την επόμενη φάση, της συνύπαρξης με τον ιό. Πέρα από κάθε αρμοδιότητα, αντιμετωπίζουμε ως χρέος μας την ασφάλεια των μαθητών και την προετοιμασία των χώρων που θα τους υποδεχθούν. Με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο που διαθέτουμε» τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM