Απεργία της ΓΣΕΕ

Ζωγράφου: Η καταδίωξη οδήγησε σε σύλληψη φερόμενου απαγωγέα του γιου γνωστού δημοσιογράφου

Ζωγράφου: Η καταδίωξη οδήγησε σε σύλληψη φερόμενου απαγωγέα του γιου γνωστού δημοσιογράφου Facebook Twitter
Ζωγράφου: Η καταδίωξη οδήγησε σε σύλληψη φερόμενου απαγωγέα του γιου γνωστού δημοσιογράφου
0

Η υπόθεση με τους πυροβολισμούς και την άγρια καταδίωξη το βράδυ της Τρίτης στου Ζωγράφου έφερε στην επιφάνεια την απαγωγή γιου γνωστού δημοσιογράφου.

Η έρευνα του Τμήματος ληστειών τις Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Πολυτεχνειούπολη στην περιοχή του Ζωγράφου κατέληξε στη σύλληψη 37χρονου Αλβανού κακοποιού.

Από την έρευνα που ακολούθησε, μετά την σύλληψη του κακοποιού, διαπιστώθηκε πως διέμενε παράνομα μαζί με το συνεργό του στην παλιά φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου.

Ο ίδιος και ο συνεργός του είχαν διαπράξει δεκάδες κλοπές επιστημονικού εξοπλισμού από γραφεία καθηγητών του Ιδρύματος, από τα εργαστήρια του Πολυτεχνείου ενώ έκαναν και διακίνηση ναρκωτικών σε φοιτητικούς χώρους.

Η καταδίωξη 

Το βράδυ της Τρίτης, έπειτα από πληροφορίες των αστυνομικών του Τμήματος Ληστειών τις Ασφάλειας Αττικής, οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον 37χρονο κοντά στην Πολυτεχνειούπολη.

Ακολούθησε άγρια καταδίωξη που κατέληξε στη σύλληψή του.

Οι έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τον ίδιο κακοποιό ο οποίος τον Μάιο του 2019 είχε απαγάγει τον 17χρονο γιο γνωστού δημοσιογράφου.

Ο κακοποιός αναζητούνταν αλλά οι αρχές δεν είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Η απαγωγή 

Τον Μάιο του 2019, βράδυ Σαββάτου, ο 37χρονος μαζί με τους συνεργούς του είχαν απαγάγει τον 17χρονο τότε γιο της οικογένειας γνωστού δημοσιογράφου, ενώ περπατούσε κοντά στην Πολυτεχνειούπολη.

Αφού τον χτύπησαν, τον λήστεψαν, στην συνέχεια τον έδεσαν και τον έβαλαν στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου τους. Τον ανάγκασαν να τους αποκαλύψει που μένει και του πήραν τα κλειδιά.

Στην συνέχεια οδήγησαν τον 17χρονο στο εσωτερικό τις Πολυτεχνειούπολης όπου και τον έδεσαν σε ένα δένδρο αφήνοντας έναν ένοπλο συνεργό τους να τον φρουρεί.

Ο 37χρονος με τους συνεργούς του μπήκαν στο διαμέρισμα στο Παγκράτι και αφού τρομοκράτησαν και χτύπησαν την οικογένεια του γνωστού δημοσιογράφου, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, ειδοποιώντας τον συνεργό τους να αφήσει ελεύθερο τον 17χρονο στο Νεκροταφείο του Βύρωνα, προκειμένου να μην είναι σε θέση να φτάσει γρήγορα στο σπίτι του.

Όλο αυτό το διάστημα η Ασφάλεια Αττικής πραγματοποιούσε εντατικές έρευνες για την εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης, με αποτέλεσμα πριν από περίπου ένα μήνα να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης σε βάρος του 37χρονου, ενός 28χρονου συνεργού του κι άλλων δυο ατόμων, επίσης από την Αλβανία.

Με πληροφορίες από το newsit.gr

Ελλάδα
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM