Ελικόπτερο του ΝΑΤΟ «χάθηκε» από τα ραντάρ ανοικτά της Κεφαλονιάς - Σε εξέλιξη έρευνες

Ελικόπτερο του ΝΑΤΟ «χάθηκε» από τα ραντάρ ανοικτά της Κεφαλονιάς - Σε εξέλιξη έρευνες Facebook Twitter
0

Ελικόπτερο του ΝΑΤΟ εξαφανίστηκε πριν λίγο από τα ραντάρ, ανοικτά της Κεφαλονιάς, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο ελικόπτερο επέβαιναν έξι άτομα, τα οποία αυτή την στιγμή αγνοούνται. To ελικόπτερο ανήκε στη δύναμη της φρεγάτας Fredericton, από την οποία είχε απογειωθεί και πραγματοποιούσε περιπολία. Η φρεγάτα ανήκει μόνιμη ναυτική δύναμη του ΝΑΤΟ .

Το σήμα του ελικοπτέρου χάθηκε σε απόσταση περίπου 85 χιλιομέτρων από την Κεφαλονιά στο FIR Ρώμης ενώ πηγές αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί συντρίμμια από ιταλικά και νατοϊκά πλοία που ερευνούν γύρω από το σημείο που χάθηκε το ραντάρ. 

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου στον θαλάσσιο χώρο δυτικά της Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις προετοιμάζουν επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τα μέλη του πληρώματος του νατοϊκού ελικοπτέρου. 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM