Απεργία την Πρωτομαγιά

Εξαφάνιση στη Στυλίδα: Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά 10χρονη- «Είναι με τη μητέρα της» λέει ο πατέρας

Εξαφάνιση στη Στυλίδα: Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά 10χρονη- «Είναι με τη μητέρα της» λέει ο πατέρας Facebook Twitter
0

Η 10χρονη Δήμητρα Μελαχροινάκη αγνοείται από τις 9:30 το πρωί, όταν τα ίχνη της χάθηκαν από την περιοχή της Στυλίδας

Η υπόθεση περιπλέκεται καθώς, όπως έγινε γνωστό, η ανήλικη εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εντολής απομάκρυνσης της από επικίνδυνο περιβάλλον. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του Amber Alert κατόπιν εισαγγελικής εντολής και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος, εξήγησε πως το κορίτσι αντιμετώπιζε προβλήματα στο σπίτι. Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο, έλαβε και ένα απειλητικό τηλεφώνημα εικάζοντας πως η κλήση έγινε από το άτομο που κρατά την ανήλικη.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο LamiaReport ισχυρίστηκε ότι η κόρη του δεν είναι εξαφανισμένη αλλά με τη μητέρα της. «Χωρίς λόγο δεν θα μπορούσε η αστυνομία και ο εισαγγελέας να πάρουν ένα παιδί από το σπίτι του» δήλωνε νωρίτερα από την πλευρά του ο κ. Γιαννόπουλος.

Οι δηλώσεις του πατέρα στην κάμερα

 

«Πως είναι δυνατόν να διασύρουν ένα 10χρονο κοριτσάκι στις τηλεοράσεις, αφού ξέρουν ότι είναι με τη μητέρα του», αναρωτιέται ωστόσο ο πατέρας, προσθέτοντας πως έχει ζητήσει από δικηγόρο να κινηθεί νομικά για το Amber Alert που εκδόθηκε. Οι γονείς ζητούν να γίνει νέα Εισαγγελική έρευνα για να διαπιστωθούν οι καλές, κατά τους ίδιους, συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει το κορίτσι. 

Τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες ώστε να εντοπίσουν την 10χρονη και να την μεταφέρουν στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού όπου φιλοξενείται και ο αδελφός της τα τελευταία δυο χρόνια.

Το κορίτσι μεγάλωνε σε ορφανοτροφείο θηλέων επειδή η μητέρα του δεν μπορούσε να αναλάβει την ανατροφή του. Τον περασμένο Ιούνιο όμως, η μητέρα πήγε στο ορφανοτροφείο και πήρε την ανήλικη. Όταν σήμερα το πρωί αξιωματικοί της αστυνομίας πήγαν στο σπίτι της οικογένειας προκειμένου να εκτελέσουν την εισαγγελική εντολή, δεν βρήκαν το κορίτσι στο σπίτι.

«Με εντολή Εισαγγελέα η αστυνομία πήγε να πάρει το παιδί προκειμένου να έρθει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» όπου δύο χρόνια τώρα έχουμε και τον 13χρονο αδερφό του κοριτσιού. Η αστυνομία δεν το βρήκε το παιδί εκεί, είχε εξαφανιστεί και η εισαγγελέας έδωσε άμεσα εντολή να βγει amber Alert προκειμένου να βρεθεί το παιδί γενικότερα» είπε ο Πρόεδρος από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η Μελαχροινάκη Δήμητρα έχει ύψος 1.40 μ., έχει 30 κιλά βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ