Χαρδαλιάς: Σε καραντίνα από σήμερα κοινότητα της Έδεσσας

Χαρδαλιάς: Σε καραντίνα από σήμερα κοινότητα της Έδεσσας Facebook Twitter
0

Μιλώντας κατά την ημερήσια ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την πορεία του κορωνοϊού την Ελλάδα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς  γνωστοποίησε τα νεότερα μέτρα προστασίας στη χώρα. 

Όπως είπε, τίθεται σε καραντίνα η κοινότητα Φούστανη της δημοτικής ενότητας Εξαπλατάνου στην Έδεσσα, με ισχύ από τις 20.00 σήμερα το βράδυ και για 14 ημέρες. «Το επιδημιολογικό φορτίο αναγκάζει να προχωρήσουμε στην απόφαση αυτή» σημείωσε.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την άμεση απαγόρευση πτήσεων ιδιωτικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων, στο πλαίσιο περιορισμού των άσκοπων μετακινήσεων και της προφύλαξης περιοχών που δεν έχουν παρουσιάσει προβλήματα και ειδικά των νησιών. 

Ξεκινώντας τις ανακοινώσεις του, ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στις «επικρίσεις των λίγων», όπως είπε, «περί αυστηρού ύφους» στις ενημερώσεις του. «Συνεχίζουμε, όσο άδικη κριτική κι αν δεχτούμε», σημείωσε κάνοντας μνεία στην «τεράστια προσπάθεια που κάνουμε όλοι» και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στη «συντριπιτική πλειοψηφία των πολιτών. Μαζί τους δείχνουμε υπομονή και επιμονή. Θα είμαστε αδιαπραγμάτευτοι με τους ελάχιστους αδιάφορους και απερίσκεπτους πως δε θα ανεχτούμε την ανεύθυνη στάση τους που δηγμιουργεί προφανείς κινδύνους για την εξάπλωση του ιού». 

«Δεν είναι θέμα μαγκιάς για κανέναν, είναι ζήτημα ατομικής ευθύνης» κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM