Υπ. Υγείας: 2.000 προσλήψεις σε νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ

Υπ. Υγείας: 2.000 προσλήψεις σε νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ Facebook Twitter
Σε 2.000 προσλήψεις προχωρά το υπουργείο Υγείας (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Σε 2.000 προσλήψεις, σε νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ, προχωρά άμεσα το υπουργείο Υγείας, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του συστήματος υγείας.

Τα κρούσματα του κοροναϊού αυξάνονται στην Ελλάδα- έχουν φτάσει πλέον τα 99- και το υπουργείο ανακοίνωσε ότι προχωρά σε 2.000 προσλήψεις, από τις οποίες οι 1.500 αφορούν νοσηλευτές και οι 500 λοιπό επικουρικό προσωπικό (πληρώματα ασθενοφόρων-διασώστες, τραυματιοφορείς, παραϊατρικό προσωπικό, φυσικοθεραπευτές κ.ά.).

Τα άτομα που θα προσληφθούν θα υπογράψουν συμβάσεις διετούς διάρκειας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας. Η υποβολή των αιτήσεων για τις συγκεκριμένες θέσεις, θα γίνεται μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 15 Μαρτίου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση loipoepikouriko.moh.gov.gr.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM