Θεσσαλονίκη: Πυρπόλησαν αυτοκίνητα του Υπουργείου Πολιτισμού

Θεσσαλονίκη: Πυρπόλησαν αυτοκίνητα του Υπουργείου Πολιτισμού Facebook Twitter
2

Σε εμπρηστική ενέργεια αποδίδουν οι Αρχές τη φωτιά που προκλήθηκε στις 3.40 τα ξημερώματα σε σταθμευμένα οχήματα εντός του υπαίθριο χώρου στάθμευσης του Βυζαντινού Μουσείου, επί της Λεωφόρου Στρατού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τρία από τα αυτοκίνητα που τυλίχθηκαν στις φλόγες και υπέστησαν υλικές ζημιές φαίνεται πως ανήκουν στο Υπουργείο Πολιτισμού (Εφορεία Αρχαιοτήτων), ενώ φθορές προκλήθηκαν και σε ένα τέταρτο αυτοκίνητο, ιδιωτικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, oι δράστες τοποθέτησαν πλάκες παραφίνης στα ελαστικά των τριών οχημάτων, που ήταν σταθμευμένα στον χώρο στάθμευσης του Βυζαντινού Μουσείου. Ο φύλακας του μουσείου ήταν αυτός που αντιλήφθηκε την φωτιά και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική που επιχείρησε για την κατάσβεση με δύο οχήματα και επτά πυροσβέστες.

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην iGEM Ioannina 2025 το χρυσό μετάλλιο του κορυφαίου παγκόσμιου διαγωνισμού συνθετικής βιολογίας

Ελλάδα / Χρυσό μετάλλιο σε Έλληνες φοιτητές που θέλουν να σώσουν τα πλατάνια

Η ομάδα iGEM Ioannina 2025 ξεχώρισε και διακρίθηκε για την καινοτόμο πρότασή συνθετικής βιολογίας που αφορά την αντιμετώπιση της εκτεταμένης νέκρωσης που απειλεί τα οικοσυστήματα της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM
ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

Ελλάδα / Τα μέτρα για την παράνομη οπλοκατοχή: «Τέρμα οι τοπικές μαφίες» είπε ο Χρυσοχοΐδης

Μόνιμα το «ελληνικό FBI» στην Κρήτη, τέλος οι μπαλωθιές σε γάμους και βαφτίσεις - «Δεν θα κάνουν κουμάντο οι νταήδες» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια