ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ξυλοδαρμός στον Βύρωνα: «Περνούσε ένας - ένας και με πατούσε στο κεφάλι», λέει ο μαθητής

Ξυλοδαρμός στον Βύρωνα: «Περνούσε ένας - ένας και με πατούσε στο κεφάλι», λέει ο μαθητής Facebook Twitter
0

«Περνούσε ένας ένας και μου πατούσαν το κεφάλι», εξομολογήθηκε ο 17χρονος μαθητής που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού σε σχολείο του Βύρωνα την περασμένη εβδομάδα. 

«Είναι τόσο άνανδρο αυτό. Τόσο λυπηρό γι αυτούς. Mε είχαν κυκλώσει και άρχισαν να με χτυπούν όλοι μαζί. Προσπάθησα να αμυνθώ όσο μπορούσα, αλλά δεν είναι εύκολο με τόσα άτομα. Με χτυπούσαν στον αυχένα και το κεφάλι. Εκεί είχαν επικεντρωθεί», δήλωσε ο 17χρονος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega. Οι δράστες της επίθεσης συνέχισαν να τον χτυπούν ακόμα και όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος.

«Τραγικό ήταν ότι συνέχισαν να με χτυπούν πιο δυνατά όταν έπεσα κάτω γιατί δεν μπορούσα να αμυνθώ. Με χτυπούσαν από τον αυχένα μέχρι το κεφάλι. Είχα και χτυπήματα στο σώμα μου πιο κάτω αλλά είχαν επικεντρωθεί εκεί πέρα», ανέφερε ο μαθητής συμπληρώνοντας πως η αδερφή του και κάποιοι φίλοι του ήταν αυτοί που προσπάθησαν να τον προστατεύσουν. «Δεν ξέρω αν θα κάναμε αυτή την κουβέντα αν δεν ήταν η αδερφή μου και οι φίλοι μου». 

«Έστω και μισό λεπτό να συνεχιζόταν, τα χτυπήματα θα ήταν μοιραία», ανέφερε ο πατέρας του 17χρονου προσθέτοντας ότι ο μαθητής λίγο έλειψε να χάσει το αριστερό του μάτι. 

 

Ο μαθητής υποστηρίζει ότι 45 λεπτά πριν τον ξυλοδαρμό, κατά το τρίτο διάλειμμα, πήγε να ζητήσει εξηγήσεις από έναν μαθητή για όσα είχε κάνει στην αδερφή του. Κατά τη διάρκεια της επόμενης διδακτικής ώρας το σχέδιο της «εκδίκησης» άρχισε να οργανώνεται με μηνύματα. 

«Θέλω να τους δω να δικάζονται, θέλω να τους δω να καταδικάζονται», λέει ο 17χρονος μαθητής. Οι γονείς του έχουν ήδη κινηθεί νομικά. 

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ