Θεσσαλονίκη: Ανατίναξαν δύο ΑΤΜ, πήραν άγνωστο ποσό και εξαφανίστηκαν

Θεσσαλονίκη: Ανατίναξαν δύο ΑΤΜ, πήραν άγνωστο ποσό και εξαφανίστηκαν Facebook Twitter
0

Ισχυρή έκρηξη σε δύο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) υποκαταστήματος τράπεζας στα Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκης προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα.

Από την έκρηξη, που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 4:00, προκλήθηκαν ζημιές τόσο στα ΑΤΜ όσο και στο εσωτερικό της τράπεζας, ενώ οι δράστες άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από τα μηχανήματα και φαίνεται να διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της έκρηξης είναι ότι γκρεμίστηκε μέρος του τοίχου, απ' όπου οι δράστες φαίνεται να «τρύπωσαν» στο χώρο της τράπεζας, αρπάζοντας τα χαρτονομίσματα που υπήρχαν εκείνη την ώρα στα ΑΤΜ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν αστυνομικοί, οι δράστες φαίνεται να χρησιμοποίησαν εκρηκτική ύλη. Τις έρευνες για την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM