Κόρινθος: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς - Διέφυγε εμβολίζοντας περιπολικό

Κόρινθος: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς - Διέφυγε εμβολίζοντας περιπολικό Facebook Twitter
Eurokinissi/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Φωτογραφία Αρχείου
0

Στη σύλληψη ενός 44χρονου μετά από συμπλοκή με πυροβολισμούς και πολύωρη αναζήτηση προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, με τον συλληφθέντα να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Κορίνθου

Όλα ξεκίνησαν μεσημέρι της Παρασκευής όταν αστυνομικοί της ασφάλειας και κλιμάκιο της ΟΠΚΕ, εντόπισαν σε σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους τον άνδρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 7 καταδικαστικές αποφάσεις και 2 εντάλματα σύλληψης για απάτες, πλαστογραφία και υπεξαίρεση. Όταν ο 44χρονος δράστης αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του, ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε περιπολικό της αστυνομίας ενώ μάλιστα κατά την διάρκεια της διαφυγής του οι αστυνομικοί έριξαν πυρά ακινητοποίησης.

Ακολούθησαν ολονύκτιες αναζητήσεις με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν τραυματισμένο το πρωί του Σαββάτου σε σπίτι φίλου του, οποίος συνελήφθη και αυτός για υπόθαλψη.

H ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας 

Συνελήφθη, σήμερα (8.2.2020) το πρωί, σε οικία στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητούνταν για σωρεία διωκτικών εγγράφων. Ειδικότερα εκκρεμούσαν σε βάρος του (7) καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης (64) ετών και δύο (2) μηνών και χρηματικής ποινής (50.000) ευρώ για διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφίες, απάτες, υπεξαιρέσεις και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης καθώς και (2) εντάλματα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για απατή και πλαστογραφία.

Επιπλέον, συνελήφθη για υπόθαλψη και ο ημεδαπός ιδιοκτήτης της οικίας στην οποία εντοπίσθηκε και είχε βρει καταφύγιο ο 44χρονος φυγόποινος. Σημειώνεται ότι, χθες το μεσημέρι, σε οίκημα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, είχε εντοπιστεί και πάλι ο παραπάνω 44χρονος αναζητούμενος, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών επιβιβάστηκε σε όχημα και αφού κινήθηκε κατά των αστυνομικών, διέφυγε εμβολίζοντας περιπολικό αυτοκίνητο.

Πραγματοποιήθηκαν πυρά ακινητοποίησης του οχήματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 44χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, με διαμπερές τραύμα στο δεξί πόδι. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ