Ακυβέρνητο πλοίο μεταξύ Καλύμνου και Αστυπάλαιας

Ακυβέρνητο πλοίο μεταξύ Καλύμνου και Αστυπάλαιας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Ακυβέρνητο πλέει ένα φορτηγό πλοίο μεταξύ Καλύμνου και Αστυπάλαιας, ενώ στην περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης 7 με 8 μποφόρ.

Πρόκειται για το πλοίο ADES, με σημαία Παναμά, στο οποίο επιβαίνουν 14 άτομα πλήρωμα. Σύμφωνα με αξιωματικό που μίλησε στο LiFO.gr, από το πλοίο ζήτησαν συνδρομή για ρυμούλκηση. 

Όπως είπε η ίδια πηγή, ένα ρυμουλκού ήδη έχει ανταποκριθεί στο αίτημα του ADES και εκτιμάται πως θα βρίσκεται στο σημείο σε περίπου δύο ώρες «καιρού επιτρέποντος». Προς το παρόν άγνωστη παραμένει η αιτία του προβλήματος. Το πλοίο είχε ξεκινήσει από την Χάιφα του Ισραήλ με προορισμό την Tulza της Τουρκίας.

Ακυβέρνητο πλοίο μεταξύ Καλύμνου και Αστυπάλαιας Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bloomberg:

Ελλάδα / Bloomberg: Αφιέρωμα στους ελληνικούς ελαιώνες - «Η περσινή χρονιά ήταν η χειρότερη των τελευταίων 20 χρόνων»

Οι Έλληνες αγρότες που ζουν οριακά, με ελάχιστη τεχνολογική υποστήριξη, έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν και τον αυξανόμενο κίνδυνο πυρκαγιών, σημειώνει το άρθρο
LIFO NEWSROOM