Νέα παρέμβαση του Ρουβίκωνα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Πέταξαν τρικάκια κατά των πλειστηριασμών

Νέα παρέμβαση του Ρουβίκωνα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Πέταξαν τρικάκια κατά των πλειστηριασμών Facebook Twitter
Νέα παρέμβαση του Ρουβίκωνα κατά των πλειστηριασμών ακινήτων.
0

Νέα παρέμβαση έκανε ο Ρουβίκωνας, αυτή τη φορά στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Μέλη της συλλογικότητας περπάτησαν στον πεζόδρομο και πέταξαν τρικάκια κατά των πλειστηριασμών ακινήτων.

Ὂπως αναφέρεται στο κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «στο οικονομικό πεδίο η νεοφιλελεύθερη ατζέντα της ΝΔ υποσχόταν πληθώρα επενδύσεων, επιστροφή στην "κανονικότητα" και μείωση φόρων. Η πραγματικότητα όμως είναι εδώ και αυτό που δείχνει είναι ότι το περιβάλλον ισοπεδώνεται σε όλη τη χώρα, γιατί αυτό εξυπηρετεί τους μεγαλοεπιχειρηματίες και η κοινωνία εξακολουθεί να στενάζει κάτω από το βάρος αποτυχημένων πολιτικών». To κείμενο καταλήγει χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση «ιδιοτελή, κοντόφθαλμη, πάμφτωχη σε ανθρώπινο δυναμικό, δέσμια της διαπλοκής και διεφθαρμένη μέχρι το μεδούλι. Αυτή είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και έχει κηρύξει πόλεμο σε ολόκληρη την κοινωνική βάση»

Είχε προηγηθεί, χθες, το βράδυ της Παρασκευής παρέμβαση με τρικάκια έξω από το σπίτι του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα, αλλά και επίθεση στα γραφεία των εφημερίδων Espresso και Δημοκρατία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM