Ρόδος: Συνελήφθη 32χρονος για βιασμό 19χρονης

Ρόδος: Συνελήφθη 32χρονος για βιασμό 19χρονης Facebook Twitter
0

Για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 19χρονης, κατηγορείται 32χρονος άνδρας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετά από καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του rodiaki.gr, ο 32χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής διέμενε τον τελευταίο ενάμιση μήνα στο σπίτι της 19χρονης και μαζί τους ήταν και η μητέρα της. Την Παρασκευή το βράδυ η νεαρή κοπέλα μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε ότι στις 15 Ιανουαρίου ο 32χρονος με τον οποίο φέρονται να βρίσκονταν σε σχέση εισήλθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της, κάτι που είχε γίνει και άλλες τρεις φορές, χωρίς η ίδια να το επιθυμεί.

Η καταγγελία αυτή είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 32χρονου ο οποίος χθες συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Σταύρο Παναγιωτακόπουλο, προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στην ανάκριση όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα. Σημειώνεται πως τη Δευτέρα θα κληθούν να καταθέσουν στην ανακρίτρια η 19χρονη καταγγέλλουσα αλλά και η μητέρα της, ενώ ο 32χρονος αρνείται από την πρώτη στιγμή τα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος αποδέχεται ότι υπήρξε ερωτική επαφή με τη 19χρονη αλλά όλα έγιναν με τη θέλησή της.

Με πληροφορίες από Rodiaki

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Ελλάδα / Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Λειτουργεί η επιχείρηση στην παραλία Πάνορμος αν και είχε σφραγιστεί από τον δήμο Μυκόνου το καλοκαίρι του 2023 - Ανύπαρκτη η επιχείρηση στο MyCoast - Τι δηλώνει στη LiFO ο δήμαρχος Μυκόνου
NEWSROOM
Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα Ορθόδοξη διακόνισσα στη σύγχρονη εποχή στην Ζιμπάμπουε

Διεθνή / Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα διακόνισσα της ορθόδοξης εκκλησίας στην Ζιμπάμπουε

Η ορθόδοξη εκκλησία αλλάζει σελίδα - Η διακόνισσα Αγγελική, η πρώτη γυναίκα που μπήκε στο ιερό, σπουδάζει Γεωγραφία και Περιβαλλοντικές Σπουδές και έχει στόχο μέσα από το έργο της να προστατεύσει τον πλανήτη
NEWSROOM