ΑΠΘ: Πατέρας τριών παιδιών και πρώην στρατιωτικός ο καθηγητής που αυτοκτόνησε στο γραφείο του

ΑΠΘ: Πατέρας τριών παιδιών και πρώην στρατιωτικός ο καθηγητής που αυτοκτόνησε στο γραφείο του Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Πατέρας τριών παιδιών και πρώην στρατιωτικός ήταν ο καθηγητής Κτηνιατρικής του ΑΠΘ που αυτοκτόνησε χτες, Τρίτη, στο γραφείο του.

Ο καθηγητής Κτηνιατρικής του ΑΠΘ ήταν στρατιωτικός που αποστρατεύτηκε ως συνταγματάρχης, και στην συνέχεια ξεκίνησε να διδάσκει, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής άφησε ιδιόχειρο σημείωμα προς τους οικείους του.

Σύμφωνα με το thestival, ο 53χρονος άντρας προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο. Ο καθηγητής βρέθηκε σε λουτρό αίματος μέσα στο γραφείο του, στον πρώτο όροφο της Κτηνιατρικής Σχολής.

«Ένας πράος, γλυκός άνθρωπος που ποτέ δεν τον άκουσα να πει άσχημα λόγια για κανένα, είχε πάντα ένα καλό λόγο κι ένα χαμόγελο και μέχρι χτες αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας που πέρασε, παλικαρίσια και με υπομονή. Πού να γνωρίζαμε» δηλώνει χαρακτηριστικά στο newsit.gr φίλος του.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM