Τραγωδία στα Καλύβια: Εδώ και δύο μέρες ήταν νεκροί οι τέσσερις άντρες

Τραγωδία στα Καλύβια: Εδώ και δύο μέρες ήταν νεκροί οι τέσσερις άντρες Facebook Twitter
Την περασμένη Τετάρτη, ο ένας είχε καλέσει τέσσερις φίλους του για να περάσουν το βράδυ - EUROKINISSI/APXEIOY
0

Νέα στοιχεία για το θάνατο τεσσάρων ανδρών στα Καλύβια, μετά από αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν από αυτοσχέδιο μαγκάλι, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο ένας εκ των τεσσάρων αντρών ήταν φύλακας και εργάτης στη μονάδα - η οποία αυτές τις μέρες δεν λειτουργούσε, λόγω εργασιών απεντόμωσης. Την Τετάρτη είχε καλέσει άλλους τρεις ομοεθνείς του για να περάσουν μαζί το βράδυ, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Και στην προσπάθειά τους να προστατευτούν από το κρύο, άναψαν ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι. Πριν κοιμηθούν, έσβησαν τη σόμπα, η οποία όμως είχε είχε διαρροή, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο, εισπνέοντας στον ύπνο τους το τοξικό αέριο.

Τις επόμενες ώρες, ένας φίλος τους επιχείρησε να έρθει σε επαφή μαζί τους. Αδυνατώντας να τους βρει, ανησύχησε και ενημέρωσε τις Αρχές. Έτσι, σήμερα, οι αστυνομικοί, φτάνοντας στις εγκαταστάσεις της μονάδας, στην πλατεία Ανθυπολοχαγού Βασιλείου Φιλίππου στα Καλύβια, εντόπισαν νεκρούς τους τέσσερις άνδρες, με καταγωγή από το Πακιστάν και ηλικίες από 25 έως 40 χρόνων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ενέργειες ταυτοποίησης, ώστε να ενημερωθούν στη συνέχεια και οι οικογένειες των θυμάτων.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM