Άγνωστοι πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

Άγνωστοι πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τρικάκια έξω από το σπίτι του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ πέταξαν το απόγευμα της Κυριακής άγνωστοι, οι οποίοι αφού φώναξαν συνθήματα τράπηκαν σε φυγή.

Στη συνέχεια, αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου το παρακάτω κείμενο: «Ο εχθρός της κοινωνικής βάσης είναι έκθετος, είναι γνωστός και είναι τρωτός. Όσο περισσότερο κινούμαστε τόσο πιο εύκολα το καταλαβαίνουμε. Όσο περισσότεροι κινούμαστε, τόσο πιο εύκολα θα το καταλάβει και αυτός».

Η παρέμβαση έγινε ως «απάντηση» στις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε υπό κατάληψη κτίρια αλλά και σε χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Η αστυνομία, από την πλευρά της, προχώρησε σε τρεις προσαγωγές, και τα τρία αυτά άτομα όμως στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MyStreet: Η εφαρμογή που «αγκάλιασαν» οι πολίτες, αλλά «σκοντάφτει» σε κάποιους Δήμους

Ελλάδα / MyStreet: Η εφαρμογή που «αγκάλιασαν» οι πολίτες, αλλά «σκοντάφτει» σε κάποιους Δήμους

Μεγάλες πόλεις εμφανίζουν μηδενικές ή πολύ λίγες καταχωρήσεις, ενώ ορισμένοι δήμοι έχουν εισαγάγει δεδομένα, αλλά δεν έχουν προχωρήσει στη δημοσιοποίησή τους, αφήνοντας μέρος από τις πληροφορίες μη διαθέσιμο στους πολίτες
LIFO NEWSROOM