Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από το Αιγαίο

Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από το Αιγαίο Facebook Twitter
Δύο τουρκικά F-16 εισήλθαν στο FIR Αθηνών και πέταξαν πάνω από το ακριτικό νησί της Ρω
1

Νέες υπερπτήσεις πάνω από το Αιγαίο πραγματοποίησαν το πρωί τουρκικά μαχητικά

Συγκεκριμένα, ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών πέταξε το πρωί πάνω από τη Ρω. Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, 2 τουρκικά F-16 που εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης, στις 10:35 και στις 10:37 το πρωί πέταξαν πάνω από το ακριτικό νησί, στα 16.500 και 16.000 πόδια, αντίστοιχα.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
για κάθε τούρκικο μαχητικό που μπαίνει στον εναέριο χώρο μας θα έπρεπε οι γερμανοί ή οι γάλλοι να στέλνουν από 2 πάνω από την κωνσταντινούπολη. εναλλακτικά θα έπρεπε να έχουν οικονομικές κυρώσεις από όλες τις χώρες της ΕΕ και από όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ, μέσω της απαγόρευσης αποδοχής εμπορευμάτων από την τουρκία, καθώς και τουριστών προς την τουρκία.πρόκειται για μια χώρα στην οποία βρίσκονται αρκετοί πολεμοχαρής "άνθρωποι" η οποία ακόμα και όταν έκανε μια επέκταση σκοτώνοντας ανθρώπους και καταλαμβάνοντας μέρος μιας νέας χώρας, σκεφτόταν τις επόμενες επεκτάσεις που θα επιχειρήσει.ο λόγος που δεν τους πειράζει κανείς, είναι απλός.αμερική, αγγλία, γαλλία και ολλανδία έχουν κάνει τα ίδια και χειρότερα σε χώρες της αφρικής και της μέσης ανατολής.και θέλουν να έχουν το "ελεύθερο" να το ξανακάνουν