Κακοκαιρία Γηρυόνης: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων - Ποιες γραμμές παραμένουν κλειστές

Κακοκαιρία Γηρυόνης: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων - Ποιες γραμμές παραμένουν κλειστές Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Γηρυόνης και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια καθώς ισχυροί άνεμοι σημειώνονται σε πολλές θαλάσσιες περιοχές. 

Σε ισχύ βρίσκεται απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι της Ραφήνας για το Μαρμάρι και τις Κυκλάδες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ. Επίσης από το Λαύριο δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τη Τζιά. Ακόμα, λόγω ισχυρών ανέμων, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα. Ακόμη δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό. Τα δρομολόγια προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιούνται μόνο με πλοία συμβατικού τύπου.

Σε ισχύ είναι, από χθες το μεσημέρι, το απαγορευτικό απόπλου στα πλοία ανοιχτού τύπου που παραμένουν δεμένα στα λιμάνια της Κέρκυρας, της Λευκίμμης και της Ηγουμενίτσας.  Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια εκτελούνται μόνο με τα πλοία κλειστού τύπου, ενώ στην περιοχή, όπως αναφέρθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από το λιμεναρχείο Κέρκυρας, «πνέουν άνεμοι 6 με 7 μποφόρ».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM