25η Μαρτίου: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς - Αλλαγές στα δρομολόγια

25η Μαρτίου: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς - Αλλαγές στα δρομολόγια Facebook Twitter
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI
0

Τροποποιήσεις σήμερα στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αττική λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου.

Ειδικότερα, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε μερική προσωρινή τροποποίηση των διαδρομών των γραμμών λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ, λόγω της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Αθηναίων, την Πέμπτη 25 Μαρτίου, για το χρονικό διάστημα από τις 06:30 και έως πέρατος των εκδηλώσεων, σταδιακά και ανάλογα με τις ανάγκες και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 25η Μαρτίου, με εντολή της αστυνομίας, οι σταθμοί μετρό Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Συγγρού Φιξ, Μοναστηράκι, Σύνταγμα και Ευαγγελισμός, θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

Επίσης, λόγω της διεξαγωγής της στρατιωτικής παρέλασης, τα δρομολόγια της γραμμής τραμ, από την έναρξη και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση Κασομούλη.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω της επικείμενης άφιξης των ξένων επισήμων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, και κατόπιν εντολών της Ελληνικής Αστυνομίας επέρχονται κυκλοφορικές ρυθμίσεις στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο.

Ειδικότερα, για το χρονικό διάστημα 25 Μαρτίου και ώρες 12.15-12.45, 14.15-15.45 καθώς επίσης 26 Μαρτίου και ώρες 20.15-20.45, όλες οι αμαξοστοιχίες του Προαστιακού θα τερματίζουν/εκκινούν στο Κορωπί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ