Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για τον εντοπισμό και την σύλληψη ατόμου, που παρενοχλεί τα τηλεφωνικά κέντρα νευραλγικών υπηρεσιών σωμάτων ασφαλείας.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dimokratiki.gr, πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος τηλεφωνεί σχεδόν καθημερινά στα κέντρα των υπηρεσιών σωμάτων ασφαλείας κάνοντας ανήθικες προτάσεις σεξουαλικού περιεχομένου σε όσους ανταποκρίνονται στις κλήσεις του.


Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο άγνωστος άνδρας πέραν των τηλεφωνημάτων, που κάνει σε αστυνομικές υπηρεσίες στην Ρόδο και άλλα νησιά, φέρεται να επικοινωνεί τηλεφωνικά και σε στρατόπεδα παρενοχλώντας στρατιώτες.


Ήδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου έχουν ταυτοποιήσει τις κλήσεις με συγκεκριμένο αριθμό σταθερού τηλεφώνου ωστόσο την υπόθεση χειρίζονται πολύ προσεκτικά.


Αρμοδίως έγινε χθες Τρίτη, γνωστό ότι για το συγκεκριμένο άτομο που ανήκει ο τηλεφωνικός αριθμός, υπήρχαν και στο παρελθόν υποψίες πλην όμως οι αστυνομικές αρχές περιορίστηκαν στο να του απευθύνουν συστάσεις μέσω της Αρχής στην οποία υπάγεται.

 

Με πληροφορίες από Dimokratiki