Η Ραφαέλα Πλαστήρα στέφθηκε Σταρ Ελλάς στα «Καλλιστεία 2019» που πραγματοποιήθηκαν στο θέατρο Alhambra το βράδυ της Τετάρτης, με παρουσιάστρια την Μαρία Κορινθίου. 

 

Η 20χρονη με καταγωγή από τα Τρίκαλα ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς καθώς αναδείχθηκε σε Σταρ Ελλάς. Σύμφωνα με το βιογραφικό της στον διαγωνισμό ομορφιάς, η Ραφαέλα Πλαστήρα έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο {MAVO}, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερο της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

 

Όταν η κριτική επιτροπή την ρώτησε ποιο είναι το πρότυπό της και γιατί, εκείνη απάντησε πως είναι η μητέρα της, η οποία την μεγάλωσε σωστά και την βοήθησε να στέκεται σήμερα στα πόδια της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

STAR HELLAS - MISS HELLAS 2019 Photo: @vagelis_valeodis Styling: @ritavasila_stylist Decoration: @kalianevents 
Hairstyling: @ginohairandmore 
MUA : @margobeauty.gr Pageant Coach: @vangelis_slv 
Swimwear: @bluepoint_beachwear 
Shoes: @tsakirismallas 
Jewelleries: @swarovski_addicted

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STAR HELLAS 2019 👑 (@plastira_rafaela) στις


«Είχα άγχος αλλά από μικρή έλεγα στη μητέρα μου πως κάποια στιγμή θα γίνω Σταρ Ελλάς. Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως είμαι Σταρ Ελλάς. Θεωρώ πως η Σταρ Ελλάς πρέπει να έχει όλο το πακέτο. Και νομίζω πως με τη δική μου απάντηση τους κέρδισα όλους. Πήρα δύο παγκόσμιους τίτλους στην Κορέα. Είμαι Ελληνίδα. Οι γονείς μου είναι Έλληνες. Μεγάλωσα και γεννήθηκα στην Ολλανδία και τώρα επιστρέφω στην Ελλάδα μόνιμα», είπε η 20χρονη Ραφαέλα μετά την στέψη της.  

 

 


Μις Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η 23χρονη Έρρικα Κολάνη από την Αθήνα, φοιτήτρια στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, η οποία παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερο της χρόνο γυμνάζεται, διαβάζει βιβλία και παίζει σκάκι.

 

Η αναπληρωματική Σταρ Ελλάς Ιωάννα Χαντζή.
Η αναπληρωματική Σταρ Ελλάς Ιωάννα Χαντζή.

 

Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς στέφθηκε η 22χρονη Ιωάννα Χαντζή από τα Λουτρά Αιδηψού (Β.Εύβοια), που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης και μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά ενώ στον ελεύθερο της χρόνο της γυμνάζεται και κάνει χορό. 

 

Μις Ελλάς για το 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολάνη.
Μις Ελλάς για το 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολάνη.

 

Μις Τουρισμός 2019 αναδείχθηκε η 23χρονη Μαριάννα Περατσάκη, που σπουδάζει οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει λογοτεχνία και πηγαίνει ταξίδια.

 

Μις Τουρισμός 2019 η Μαριάννα Περατσάκη.
Μις Τουρισμός 2019 η Μαριάννα Περατσάκη.


Τέλος, Ελληνίδα 2019 στέφθηκε η 19χρονη Σάρα Τσέχου, που ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, σπουδάζει management, μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την γυμναστική.

 

Ελληνίδα 2019 στέφθηκε η 19χρονη Σάρα Τσέχου.
Ελληνίδα 2019 στέφθηκε η 19χρονη Σάρα Τσέχου.