Τρίκαλα: O δήμαρχος ζήτησε συγγνώμη και ανακοίνωσε 4 μήνες δωρεάν νερό σε δημότες επειδή καθυστέρησε έργα

Τρίκαλα: O δήμαρχος ζήτησε συγγνώμη και ανακοίνωσε 4 μήνες δωρεάν νερό σε δημότες επειδή καθυστέρησε έργα Facebook Twitter
3

Με μια δημόσια συγνώμη ο δήμαρχος της πόλης των Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοίνωσε σε περίοικους της οδού Απόλλωνος πως δεν θα πληρώσουν το νερό 4 μηνών.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο με καθυστερήσεις σε αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή.

Με επιστολή που φέρνει στη δημοσιότητα το trikalavoice.gr, ο δήμαρχος κάνει γνωστό ότι οι κάτοικοι απαλλάσσονται από τη χρέωση του νερού με έκπτωση έκπτωση 100% των λογαριασμών τους στη ΔΕΥΑΤ.

Τρίκαλα: O δήμαρχος ζήτησε συγγνώμη και ανακοίνωσε 4 μήνες δωρεάν νερό σε δημότες επειδή καθυστέρησε έργα Facebook Twitter

Η έμπρακτη συγγνώμη του δημάρχου για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες εδώ και 5 μήνες από τις εργασίες που εκτελεί η ΔΕΥΑΤ και από την ασυνεννοησία μεταξύ των υπηρεσιών προκάλεσε αίσθηση.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Δευτέρας σημείωσε πως ήδη έχει αποστείλει επιστολή συγνώμης και υπογράμμισε ότι «στην οδό Απόλλωνος γίνανε πολλά λάθη, θα πρέπει να μάθουν οι υπηρεσίες να συνεννοούνται. Κάλεσα τους υπεύθυνους ο ίδιος και τους ζήτησα σε πολύ αυστηρό τόνο να είναι πιο προσεκτικοί, γιατί πρόκειται για μια κατάσταση που δεν τιμάει το πρόσωπο της υπηρεσίας και του Δήμου. Ήταν ένας συνδυασμός ασυνεννοησίας και ατυχίας, θα πρέπει να προβληματίσει και τον εργολάβο και τη ΔΕΥΑΤ αν θα μπορέσουμε με τέτοιους ρυθμούς να βγάλουμε πέρα ένα τέτοιο μεγάλο έργο. Οι κάτοικοι έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν δίκιο, γι αυτό και τους ζητώ δημοσίως συγγνώμη, όπως έπραξα και με επιστολή την οποία τους έχω αποστείλει».

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ