Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο σε μπαρ - Ένας τραυματίας

Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο σε μπαρ - Ένας τραυματίας Facebook Twitter
0

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ένας νεαρός αλλοδαπός, πακιστανικής καταγωγής ενώ βρισκόταν σε μπαρ, έβρισε τη σύζυγο του ιδιοκτήτη για άγνωστη αιτία. Ο ιδιοκτήτης, Κουρδικής καταγωγής, ζήτησε από τον νεαρό να αποχωρήσει από το μαγαζί, βγάζοντας τον έξω. Ο νεαρός, λίγο αργότερα επέστρεψε με ομάδα ομοεθνών του οι οποίοι κρατούσαν ξύλα και σιδερολοστούς.

Ακολούθησε συμπλοκή με τους τριάντα περίπου Πακιστανούς να προκαλούν φθορές στο μαγαζί και να χτυπούν τον ιδιοκτήτη και θαμώνες του μαγαζιού.


Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο κεφάλι ο ιδιοκτήτης του μπαρ ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ωστόσο οι δράστες της επίθεσης είχαν τραπεί σε φυγή.

Ακολούθησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό τους. Αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές υπόπτων εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο σε μπαρ - Ένας τραυματίας Facebook Twitter
Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο σε μπαρ - Ένας τραυματίας Facebook Twitter

Με πληροφορίες από Thestival

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM