Κινητικότητα στο θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων

Κινητικότητα στο θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων Facebook Twitter
1

Κινητικότητα εμφανίζεται από την κυβέρνηση στο θέμα των απαιτήσεων από τη Γερμανία των πολεμικών αποζημιώσεων. Ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος διαβίβασε στον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Φ. Γεωργακόπουλο την απόρρητη σχετική έκθεση που συνέταξε ομάδα εργασίας του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.  

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους καλείται να επεξεργαστεί νομικά, να αξιολογήσει και να στοιχειοθετήσει τις αξιώσεις του Ελληνικού Δημοσίου και να υποβάλλει σχετική γνωμοδότηση.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση των έκθεση, το ποσό των πολεμικών αποζημιώσεων για τη χώρα μας από τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους υπολογίζεται στα 162 δις ευρώ.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Λογικό είναι να ετοιμάζεται κάποιος εντυπωσιακός αντιπερισπασμός μέχρι να μας σερβίρουν τα ακόμα πιο "νέα μετρα λιτότητας" δε νομίζετε;Μακάρι η πορεία να με βγάλει λάθος αλλά έμαθα πια ότι "όπου ακούς πολλά κεράσια, θα σου πάρουν και το καλάθι"