Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό - Πού υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα

Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό - Πού υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Υπομονή θα πρέπει να έχουν οι οδηγοί που κινούνται σήμερα το πρωί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας καθώς ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στο ρεύμα καθόδου με τα αυτοκίνητα να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα.

Το μποτιλιάρισμα ξεκινά από τον κόμβο Καλυφτάκη μέχρι την Ιερά Οδό. Σύμφωνα με την Τροχαία, από Πειραιώς έως Αχαρνών και από Καλυφτάκη μέχρι Ιερά Οδό η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται με ιδιαίτερη δυσκολία.

Παράλληλα, αυξημένη είναι η κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων και της Κηφισίας, την άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου καθώς και στη Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά).

Σημειώνεται ότι οι οδηγοί μπορούν να ενημερωθούν από την τροχαία για την κίνηση στους δρόμους μέσω της ιστοστελίδας της. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM