Θαλαμηγός πήρε φωτιά στη Χαλκιδική - Σώοι οι επιβαίνοντες

Θαλαμηγός πήρε φωτιά στη Χαλκιδική - Σώοι οι επιβαίνοντες Facebook Twitter
0

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε θαλαμηγό με την ονομασία «MIRAGO», σημαίας ΗΠΑ, με έξι επιβάτες, χθες το βράδυ, στη θαλάσσια περιοχή Ξυνών Παλουρίου στη Χαλκιδική.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό σκάφος και περιπολικό όχημα του Λϊμενικού Σώματος, καθώς και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατέσβησαν την πυρκαγιά χωρίς να προκληθεί τραυματισμός ατόμων.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, οι επιβαίνοντες αποβιβάστηκαν από το σκάφος και είναι καλά στην υγεία τους.

Στον χώρο γύρω από τη θαλαμηγό έχει τοποθετηθεί φράγμα προς αποφυγή τυχόν θαλάσσιας ρύπανσης.

Για τα αίτια της φωτιάς προανάκρινιση διενεργεί η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, ενώ συνελήφθη ο κυβερνήτης του σκάφους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτι, δεν έχουμε να φάμε» -

Ελλάδα / Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτια μας, δεν έχουμε να φάμε» - Αύριο η εξειδίκευση των μέτρων της κυβέρνησης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για πρόσθετα μέτρα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά είναι τα μέτρα και δεν υπάρχουν άλλα»
THE LIFO TEAM