Την φρίκη που έζησε η Ελένη Τοπαλούδη στα χέρια των δυο κατηγορουμένων για την δολοφονία της περιγράφει με λεπτομέρειες το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Ρόδου.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στο βούλευμα αναφέρεται πως οι δυο κατηγορούμενοι έδρασαν από κοινού, την βίασαν, την γρονθοκόπησαν, την απείλησαν με μαχαίρι και στη συνέχεια την σκότωσαν, χτυπώντας την με σίδερο στο κεφάλι.

 

Μάλιστα ο 20χρονος κατηγορούμενος, που είχε γνωρίσει την Ελένη Τοπαλούδη μια εβδομάδα πριν, και ο 21χρονος συγκατηγορούμενός της φέρεται να είχαν αποφασίσει από πριν να βιάσουν την άτυχη φοιτήτρια.

 

«Αποφάσισαν από κοινού τη φυσική εξόντωση της παθούσας ώστε να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα μελλοντικής σε βάρους τους καταγγελίας. Επιδιώκοντας να εξοντώσουν την παθούσα, κατάφεραν αλλεπάλληλα πλήγματα με γροθιές και σίδερο σιδερώματος στην κεφαλή αυτής, προκαλώντας της έντονη αιμορραγική διήθηση» αναφέρεται συγκεκριμένα στο βούλευμα.

 

Οι κατηγορούμενοι, όταν η φοιτήτρια αντιστάθηκε, την χτύπησαν στο κεφάλι και επιχείρησαν να την στραγγαλίσουν. Στη συνέχεια την έβαλαν μέσα σε αυτοκίνητο και την μετέφεραν σε απόκρημνη περιοχή, από όπου την πέταξαν, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, στη θάλασσα από ύψος δέκα μέτρων.

 

«Οι κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού και βάσει σχεδίου, αφού είδαν ότι ήταν πρακτικώς αδύνατη η ρίψη του σώματος της παθούσας στη θάλασσα από έναν εκ των δυο χωρίς την συνδρομή και του δευτέρου, σήκωσαν με τα χέρια τους και οι δυο το σώμα της παθούσας (που βρισκόταν πλέον σε ημιλιπόθυμη κατάσταση) και έριψαν αυτό από ύψος περίπου 10 μέτρων στη θάλασσα», συνεχίζει το βούλευμα.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1