Ανακοινώθηκε την Παρασκευή το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, το οποίο ορίστηκε με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

 

Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Ιωάννης Μπολέτης, καθηγητής Παθολογίας-Νεφρολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και αναπληρωτής ο Βασίλειος Παπαλόης, καθηγητής Χειρουργικής Μεταμοσχεύσεων Ιατρικής Σχολής Imperial College. Αντιπρόεδρος αναλάμβάνει ο Γεράσιμος Φιλιππάτος, καθηγητής Καρδιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και αναπληρωτής του ο Σπυρίδων Ντουράκης, καθηγητής Παθολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ.

 

Μέλη ορίστηκαν οι εξής:

Ο Κωνσταντίνος Τούτουζας, καθηγητής Καρδιολογίας, Α' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών με αναπληρωτή του τον Παύλο-Μαρίνο Δελλαδέτσιμα, καθηγητή Αστικής Γεωγραφίας, Σχεδιασμού και Ασφάλειας Πόλεων, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Ο Γεώργιος Στείρης, αναπληρωτής καθηγητής Φιλοσοφίας Φιλοσοφικής Σχολής ΕΚΠΑ και αναπληρωτής του ο Μιχαήλ Μπρατάκος, τέως Πρύτανης ΤΕΙ Αθήνας.

Η Μαριάννα Μόσχου, γραμματέας ΔΣ Ιδρύματος Ωνάση και αναπληρωτής της ο Αντώνης Παπαδημητρίου, δικηγόρος, πρόεδρος Ιδρύματος Ωνάση.

Ο Μιχαήλ Γιαλούρης, οικονομικός διευθυντής Ομίλου Ωνάση και αναπληρωτής του ο Χρήστος Κοκκίνης, τέως διευθυντής τραπέζης.

Η Ευφροσύνη Τσιότσιου, εκτελεστική διευθύντρια Γραφείου Αθηνών της ΑΡΙΟΝΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. με αναπληρωτή της τον Αλέξανδρο Μωρέλλα, υπεύθυνο Επικοινωνίας Τομέα Υγείας Ιδρύματος Ωνάση.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr