Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και το λίγων μηνών εγγόνι της στο Αίγιο

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και το λίγων μηνών εγγόνι της στο Αίγιο Facebook Twitter
0

Μια ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, με θύματα μια γιαγιά και το λίγο μηνών εγγόνι της. Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στον οικισμό Καμάρες Αχαΐας, κοντά στο Αίγιο.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, Ι.Χ παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα γιαγιά και τον εγγονό της, που περπατούσαν στο πεζοδρόμιο. Σημειώνεται πως λανθασμένα είχε αναφερθεί αρχικά πως το μικρό παιδί ήταν κορίτσι.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, θύματα είναι μια 67χρονη με το λίγων μηνών εγγονάκι της που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο.

Ο θάνατος τους ήταν ακαριαίος, με τον οδηγό να εγκαταλείπει το σημείο και να συλλαμβάνεται λίγη ώρα αργότερα από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τρο ρεπορτάζ της εφημερίδας filodimos, ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, εγκαταλείποντας το ΙΧ του και πέφτοντας στη θάλασσα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Συγκλονισμένοι οι συγχωριανοί της 67χρονης Ε.Μ. δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία καθώς η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους και  έχασε άδικα τη ζωή της μαζί με το βρέφος εγγόνι της.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM