Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε ανήλικο - Έγινε μεταφορά στο Παίδων Αγία Σοφία

Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε ανήλικο - Έγινε μεταφορά στο Παίδων Αγία Σοφία Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε χθες το απόγευμα ένα ανήλικο αγόρι στην Εύβοια, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας. 

Λίγο μετά τις 4:30μμ, το παιδί έκανε ποδήλατο στο Αχλάδι του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης– Αγίας Άννας, όταν ένας σκύλος, του επιτέθηκε, δαγκώνοντάς το στα χέρια και στα πόδια. Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού, ο σκύλος συνοδευόταν από την ιδιοκτήτριά του τη στιγμή της επίθεσης. 

Το σκυλί δάγκωσε το αγόρι σε πολλά σημεία - στα δύο χέρια και στο αριστερό του μπούτι. «Του έκοψε κομμάτι κρέας (...) Αφού δεν μας σκότωσε το παιδί είμαστε τυχεροί», δήλωσε στον Alpha η μητέρα του παιδιού. Ο 11χρονος μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου. Από εκεί οι γονείς πήγαν αρχικά στην Χαλκίδα αλλά μόλις είδαν τις πληγές, έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, στην Αθήνα.

Αμέσως μετά το περιστατικό, η ιδιοκτήτρια του σκύλου αναχώρησε από την περιοχή όπου έκανε διακοπές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ο πατέρας δηλώνει αγανακτισμένος με την «εξαφάνιση» της ιδιοκτήτριας ενώ για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το αστυνομικό τμήμα Λίμνης.

Όπως λένε οι γονείς του παιδιού, ο 11χρονος έκανε ποδήλατο όταν εμφανίστηκαν τρία σκυλιά που άρχισαν να γαβγίζουν. Το παιδί τρόμαξε, γλίστρησε και έπεσε και τότε το μεγαλύτερο σκυλί του επιτέθηκε. «Ερχόταν μία κυρία στην παραλία με το σκυλί της. Το κρατούσε βέβαια αλλά το είχε "αμολημένο"», λέει ο πατέρας. «Την ώρα που περνούν τα παιδιά, αυτή δεν σταμάτησε να περάσουν αλλά προχώρησε. Βγαίνει το σκυλί στο δρόμο, (σ.σ το παιδί) έπεσε πάνω στο σκυλί και τότε εκείνο άρχισε να το πετσοκόβει».

Τους γονείς που διατηρούν κατάστημα στην παραλία της περιοχής ειδοποίησαν γείτονες. 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM