Ξυλοδαρμός στην Αντίπαρο: «Προκάλεσα τον αστυνομικό, δεν θέλω τη δίωξή του», λέει ο τουρίστας

Ξυλοδαρμός στην Αντίπαρο: «Προκάλεσα τον αστυνομικό, δεν θέλω τη δίωξή του», λέει ο τουρίστας Facebook Twitter
2

Δεν επιθυμεί τη δίωξη του αστυνομικού που ενεπλάκη στον ξυλοδαρμό στην Αντίπαρο, ο 22χρονος τουρίστας, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Open TV. 

H υπόθεση του ξυλοδαρμού πήρε μεγάλη διάσταση, μετά την καταγραφή του περιστατικού σε βίντεο από τον γιο του Τομ Χανκς, Τσετ, που παραθέριζε στο νησί. Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram και έκανε το γύρο του κόσμου, δείχνει έναν άνδρα να γρονθοκοπεί άγρια έναν νεαρό. Για το περιστατικό η Ελληνική Αστυνομία διέταξε ΕΔΕ. 

 

«Ο αστυνομικός δεν με έδειρε. Εγώ τον προκάλεσα εκείνο το βράδυ. Στο βίντεο φαίνεται ότι με χτύπησε αλλά πριν είχα επιτεθεί εγώ με γροθιές. Θεωρώ πως η αντίδρασή του με απέτρεψε από τα πολύ χειρότερα. Ζήτησα συγγνώμη από τον αστυνομικό την ίδια στιγμή. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο και δεν επιθυμώ την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου αστυνομικού», ανέφερε ο 22χρονος τουρίστας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV. 

Την ίδια ώρα μια νέα μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα αποκαλύπτει πως ο 22χρονος επιτέθηκε στον αστυνομικό παρά το γεγονός ότι του είχε πει την ιδιότητα του ενώ συνολικά 10 άτομα έχουν καταθέσει για το περιστατικό.

 

«Το βίντεο δεν δείχνει όλο το περιστατικό. Το βίντεο δείχνει από ένα σημείο και μετά η αρχή του επεισοδίου ο αστυνομικός κατεβαίνει παρεμβαίνει πιάνει τον έναν από τη μέση προσπαθώντας να τον απεγκλωβίσει από αυτό το γκρουπ των ανθρώπων που δέρνονταν. Δηλώνει την ιδιότητα του τους λέει είμαι από την αστυνομία και του επιτέθηκαν πίσω», αναφέρει η αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο κανάλι. 

Για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του νεαρού τουρίστα στην Αντίπαρο ενημερώθηκε προσωπικά τόσο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όσο και ο αρχηγός του Σώματος Μιχάλης Καραμαλάκης.  To ρεπορτάζ του OPEN TV, επικαλούμενο πηγές από την ΕΛΑΣ αναφέρει πως και ο αστυνομικός δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του 22χρονου.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια