Νέα τραγωδία σε πισίνα ξενοδοχείου - Πνίγηκε 8χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης

Νέα τραγωδία σε πισίνα ξενοδοχείου - Πνίγηκε 8χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης Facebook Twitter
0

Νέα τραγωδία σε πισίνα ξενοδοχείου εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Χερσόνησο της Κρήτης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 8χρονη.

Το νέο περιστατικό έρχεται στο φως λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση του θανάτου δυο Γαλλίδων αδελφών στη Ρόδο που πνίγηκαν σε πισίνα ξενοδοχείου, στην προσπάθειά τους να σώσουν η μια την άλλη. Το κοριτσάκι πνίγηκε στα νερά της πισίνας του ξενοδοχείου, μπροστά στα μάτια μελών της οικογένειάς του και άλλων τουριστών.

Το παιδί ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του, και παρά τις προσπάθειες γιατρού και διασωστών, δεν επανήλθε, και διεκομίσθη νεκρή στο ΠΑΓΝΗ, όπου σήμερα θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή.

«Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σωθεί το 8χρονο κοριτσάκι. Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ήδη, με εντολή εισαγγελέα έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής», δήλωσε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου, Γιάννης Τασσόπουλος. «Κληθήκαμε στο σημείο και σπεύσαμε άμεσα, με ασθενοφόρο, αλλά και με μικρό όχημα με τον γιατρό. Στο ξενοδοχείο έφτασε και ασθενοφόρο από ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της περιοχής. Το παιδί ήταν σε κατάσταση ανακοπής μετά από πνιγμό. Επί 20 λεπτά τρεις γιατροί επιχειρούσαν να το επαναφέρουν, ενώ η προσπάθεια συνεχίστηκε και στα Επείγοντα Περιστατικά του νοσοκομείου που μεταφέρθηκε. Δυστυχώς όμως το παιδί δεν επανήλθε», δήλωσε, από την πλευρά του ο εκπρόσωπος συντονιστικού του ΕΚΑΒ Κρήτης, Γιάννης Ζαφειρίου.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος συντονιστικού του ΕΚΑΒ Κρήτης είχε δηλώσει στο ΑΠΕ ότι πρόκειται για 6χρονο αγόρι αλλά o αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Ιωάννης Φανουργιάκης που μίλησε στο LiFO.gr, επιβεβαίωσε τα τοπικά ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για ανήλικο κορίτσι. Η 8χρονη από το Ισραήλ έκανε διακοπές στην Κρήτη με την οικογένειά της και για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν στην πισίνα που κολυμπούσε το παιδί υπήρχε ναυαγοσώστης.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση. 

.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM