Θεσσαλονίκη: Εφιάλτης για 19 αλλοδαπούς - Τους κρατούσαν ομήρους σε αποθήκη

Θεσσαλονίκη: Εφιάλτης για 19 αλλοδαπούς - Τους κρατούσαν ομήρους σε αποθήκη Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη ενός 26χρονου άνδρα ο οποίος κρατούσε παράνομα αλλοδαπούς, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Κυριακής σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στο χωριό Στίβος του Δήμου Βόλβης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 26χρονο με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, κρατούσαν παρά τη θέλησή τους, με την απειλή όπλου, 19 αλλοδαπούς από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα έχοντας ως προορισμό τη Θεσσαλονίκη και κρατούνταν μέχρι να διασταυρωθεί η καταβολή χρηματικών ποσών από συγγενικά τους πρόσωπα.

Κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα που έφερε τέσσερα φυσίγγια και δύο κινητά τηλέφωνα ενώ οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Θεσσαλονίκη: Εφιάλτης για 19 αλλοδαπούς - Τους κρατούσαν ομήρους σε αποθήκη Facebook Twitter

Με πληροφορίες από thestival / voria

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM