Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη Αμερικανίδα βιολόγος στα Χανιά

Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη Αμερικανίδα βιολόγος στα Χανιά Facebook Twitter
0

Νεκρή βρέθηκε η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος, Eaton Suzanne που αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ZarpaNews το πτώμα της Αμερικανίδας βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει οι αρχές και ειδικά κλιμάκια για να διαπιστώσουν αν πρόκειται ή όχι για εγκληματική ενέργεια.

 

Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη Αμερικανίδα βιολόγος στα Χανιά Facebook Twitter

Τα ίχνη της Αμερικανίδας αγνοούνταν από το πρωί της περασμένης Τρίτης με τις έρευνες των Αρχών να επικεντρώνονται  σε όλη την ακτογραμμή από Κολυμπάρι μέχρι Μένιες και Ραβδούχα, σε όλη τη χερσόνησο Ροδωπού και στον ευρύτερο θαλάσσιο χώρο των κόλπων Χανίων και Κισσάμου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία είχε ανακοινώσει την ενίσχυση των δυνάμεων με τμήμα της 1ης ΕΜΑΚ για τη συνέχεια των ερευνών. 

Η εξαφάνιση της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη είχε γίνει είδηση σε διεθνή μέσα όπως το Assosiated Press, The Washington Post, The Times, ABC News.

Με πληροφορίες από Zarpanews/Flashnews

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM