Περιπλέκεται η υπόθεση θανάτου ενός 28χρονου άνδρα που βρέθηκε αιμόφυρτος και θανάσιμα τραυματισμένος, στο σπίτι του στη Θήβα

 

Στις 6 τα ξημερώματα, ο πατέρας του νέου κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε ότι το παιδί του επιχείρησε να αυτοκτονήσει και βρίσκεται στο σπίτι με σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά και στον θώρακά. 

 

Το μαχαίρι πλυμένο - Λείπει το αυτοκίνητο

Όπως δήλωσε ο θείος του 28χρονου στην κάμερα του τοπικού STAR κεντρικής Ελλάδας το μαχαίρι βρέθηκε πλυμένο σε κατσαρόλα. «Φώναξε ο πατέρας τον γείτονα και το παιδί ήταν ζωντανό, με μια μαχαιριά στην καρδιά και το μαχαίρι πλυμένο στην κατσαρόλα, στην κουζίνα», είπε χαρακτηριστικά, επικαλούμενος μαρτυρίες γειτόνων. «Άποψή μου είναι ότι δεν το έκανε μόνος του διότι λείπει το αυτοκίνητο. Ψάχνουν το αυτοκίνητο του. Άμα το κάνεις μόνος σου πας να πλύνεις το μαχαίρι να το βάλεις στην κατσαρόλα;» αναρωτήθηκε. 

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ασθενοφόρο άργησε περίπου μία ώρα να καταφτάσει και, μέχρι ο τραυματίας να διακομισθεί στο νοσοκομείο της Θήβας, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα διερευνώντας τις ακριβείς συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού.