Συγκλονίζει η μητέρα της Αλεξίας - Παραμένει καθηλωμένη η 8χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι

Συγκλονίζει η μητέρα της Αλεξίας - Παραμένει καθηλωμένη η 8χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι Facebook Twitter
Η μικρή Αλεξία χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι το περασμένο Πάσχα.
1

Για το τραγικό συμβάν με την 8χρονη Αλεξία, που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα το Πάσχα, μίλησε η μητέρα του κοριτσιού σήμερα.

Τα όσα συνέβησαν εκείνη τη μέρα, αλλά και όσα ακολούθησαν, συγκλόνισαν την κοινή γνώμη στην Ελλάδα η οποία παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη της υγείας της.

Η μικρή Αλεξία βρίσκεται πλέον εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, όμως οι δυσκολίες δεν έχουν τελειώσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Μαζί Σου», η Αλεξία κινεί τα χέρια και τα πόδια της ασυναίσθητα, αλλά παραμένει καθηλωμένης στο κρεβάτι του νοσοκομείου και χρειάζεται ειδική θεραπεία. 

«Είχαμε ένα παιδί τέλειο. Ξαφνικά έχω ένα παιδί που είναι φυτό στο κρεβάτι, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα», δήλωσε η μητέρα της στην κάμερα μιλώντας για τις δραματικές στιγμές που έζησε.

«Ήμασταν όλοι στην αυλή. Εμείς με παρέα και τα παιδιά έπαιζαν με ένα άλλο ξαδερφάκι τους. Εγώ πηγαινοερχόμουν. Τους πήγα νερό και με το που γυρίζω ξανά στην παρέα μας ακούω την μεγάλη μου κόρη να φωνάζει και να κλαίει. Τρελάθηκε. Γυρίζω και κοιτάω προς τα εκεί και βλέπω τη μικρή να πέφτει. Την πήρα αγκαλιά, ούτε εγώ ξέρω πώς τη σήκωσα, ο σύζυγός μου έφερε το αυτοκίνητο και φύγαμε κατευθείαν για το νοσοκομείο. Ο γιατρός μας είχε πει στην αρχή ότι μπορεί να μην επιζήσει και ότι είναι γενικά δύσκολα η κατάστασή της».

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM
Αφιέρωμα Assocıated Press στην Τήνο: Ένα ελληνικό νησί έχει 1.000 ιδιωτικά παρεκκλήσια

Ελλάδα / Αφιέρωμα Assocıated Press στην Τήνο: Ένα ελληνικό νησί έχει 1.000 ιδιωτικά παρεκκλήσια

Η Τήνος φιλοξενεί πάνω από 1.000 οικογενειακά παρεκκλήσια που περνούν από γενιά σε γενιά - Μια ζωντανή παράδοση πίστης, πολιτισμού και κοινοτικής συνοχής που συνεχίζει να εμπνέει, παρά τη σύγχρονη απομάκρυνση από τη θρησκεία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Καταστράφηκε η ζωή ενός παιδιού κ μια ολόκληρη οικογένεια για το τίποτα! Πρέπει τουλάχιστον να υπάρξει παραδειγματική ποινή του υπεύθυνου για να μην ξαναδούμε το ίδιο έργο! Όσο για το κοριτσάκι θα ευχηθώ ο,τι καλύτερο αλλά καταλαβαίνω δυστυχώς ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη...