Το χιουμοριστικό σποτ με τον μικρό Αλέξη και τον μικρό Κυριάκο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Το χιουμοριστικό σποτ με τον μικρό Αλέξη και τον μικρό Κυριάκο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης Facebook Twitter
1

Με ιδιαίτερο χιούμορ ενόψει και των εκλογών της 7ης Ιουλίου το τηλεοπτικό σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης καλεί τους αθλητές να συμμετέχουν μέσω του «μικρού Αλέξη» και του «μικρού Κυριάκου».

Στο σποτ εμφανίζονται τα δύο αδέρφια, ο Αλέξης και ο Κυριάκος που δεν μοιάζουν καθόλου στις ιδέες ούτε και στο πώς αντιμετωπίζουν τη ζωή. Οι διάλογοι είναι ξεκαρδιστικοί και παραπέμπουν στην αντιπαράθεση των δύο πολιτικών ανδρών. 

Το «σενάριο» ξεκινάει με την μαμά τους, η οποία ξυπνάει τα δύο παιδιά για να πάρουν το πρωινό τους και να πάνε να τρέξουν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων στον Ημιμαραθώνιο της Κρήτης.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Καλό !Αν είσαι 60+ και έχεις φάει - και τρως ακόμα δυστυχώς -, ΤΙΣ σφαλιάρες από γέρους, μεσήλικες και νέους πολιτικούς και σου βγάζει γέλιο, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ! Το "πολιτικό" μήνυμα βέβαια είναι :Αποδόμηση ανηλεής σε όλους, καμία επιείκεια όταν τους πληρώνουμε πανάκριβα για "να κάνουν τη δουλειά" πρωτίστως και αυτοί μας πουλάνε τάχα "ιδεολογία" και πράσινα άλογα με μπλε και κόκκινες χαντρίτσες...Και απαραίτητα με παρωπίδες βέβαια, εξ ου και πιάσαμε πάτο ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ! ...