Ελένη Τοπαλούδη: Μηνύσεις από τους γονείς της για χυδαίες αναρτήσεις στα social media

Ελένη Τοπαλούδη: Μηνύσεις από τους γονείς της για χυδαίες αναρτήσεις στα social media Facebook Twitter
2

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη προχωρούν σε μηνύσεις εναντίον όλων όσων σπίλωσαν τη μνήμη της κόρης τους στα social media με χυδαία και προσβλητικά σχόλια, μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, είναι θέμα αρχής για τους γονείς της να τιμωρηθούν όσοι έκαναν χυδαίες αναρτήσεις, καθώς, όπως λένε, δεν μπορεί ο καθένας να εκφράζεται προσβλητικά για άτομα που δεν ζουν και που έχασαν τη ζωή τους με τόσο τραγικό τρόπο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εντοπίσει την αποστολέα των μηνυμάτων που ανέβηκαν στο προφίλ της άτυχης φοιτήτριας πριν από έξι μήνες. Η γυναίκα έχει ήδη κληθεί σε απολογία, άλλα θα αντιμετωπίσει και τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη στα δικαστήρια.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM